
برای تحصیل و مهاجرت تحصیلی به آمریکا چگونه اقدام کنیم؟
تحصیل در آمریکا عبارت است از معدل بالای دوره های تحصیلی پیشین، سطح زبان 6 آیلتس به بالا و تمکن مالی برای پرداخت هزینه های تحصیل در آمریکا. احصیل در آمریکا نیازمند ارائه ترجمه ریز نمرات و مدارک مختلف تحصیلی که در گذشته کسب کردید و همچنین مدرک زبان معتبر. هزینه تحصیل و مهاجرت تحصیلی به آمریکا در دانشگاههای خصوصی بین 35000 تا 40000 دلار و در دانشگاههای دولتی بین 25000 تا 30000 دلار است. همچنین هزینه تحصیل در کالجهای دولتی نیز 25000 تا 30000 دلار سالیانه متغیر است. این هزینه در کالجهای خصوصی بین 30000تا 40000 دلار سالیانه است. با در نظر گرفتن تمامی این عوامل میتوانید برای مهاجرت تحصیلی به آمریکا از مشاورههای تخصصی و رایگان موسسه ویزاکام استفاده کرده و بهترین تصمیم را برای آینده خود و عزیزانتان اتخاذ نمایید. ما تا انتهای این مسیر زیبا با شما همراه هستیم.
شرایط مهاجرت تحصیلی به آمریکا
تحصیل در آمریکا شرایط ویژه ای نسبت به سایر کشور ها دارد. معمولا اخذ پذیرش تحصیلی از آمریکا برای ایرانیان سخت است و اگر قصد تحصیل در این کشور را دارید باید از تکمیل بودن مدارک خود و همچنین دارا بودن شرایط اطمینان حاصل کنید. برای تحصیل و مهاجرت به آمریکا متقاضی باید شرایط زیر را دارا باشد:
-
سطح زبان آیلتس 6 به بالا -
معدل دوره تحصیل پیشین بالا
-
تمکن مالی برای پرداخت شهریه -
قبولی در آزمون های ورودی هزینه مهاجرت تحصیلی به آمریکا
میانگین هزینه مهاجرت به آمریکا از طریق تحصیل بین 10 هزار دلار 25 هزار دلار آمریکا است. به طور کلی هزینه های مهاجرت تحصیلی به آمریکا شامل هزینه ویزای تحصیلی، تمکن مالی، هزینه اجاره خانه و شهریه تحصیلی در دانشگاه است.
راه های مهاجرت تحصیلی به آمریکا
راه های مهاجرت برای تحصیل در امریکا در مقاطع دبیرستان، کالج، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا امکان پذیر است. از بهترین و پرطرفدارترین راه های مهاجرت تحصیلی به آمریکا می توان به مهاجرت در مقطع کارشناسی ارشد با بورسیه تحصیلی اشاره کرد. در ادامه به معرفی تمامی روش های مهاجرت خواهیم پرداخت.
آیا می توان برای فرزندان در مدارس آمریکا پذیرش گرفت؟
مهاجرت تحصیلی به آمریکا از طریق تحصیل در مدارس به آسانی امکان پذیر نمی باشد. مدارس ابتدایی در کشور آمریکا شامل پنج سال آموزشی از سال اول تا پنجم می باشد که در کل هر دانش آموز آمریکایی ۶ سال ابتدایی می گذراند که یک سال مهد کودک را نیز شامل می شود. شروع سال تحصیلی از ماه سپتامبر می باشد و دانش آموزان می توانند در مدارس دولتی و مدارس خصوصی این کشور تحصیل نمایند. تحصیل در مدارس آمریکا در مقطع دبستان 6 سال (1 سال مهد کودک و 5 سال تحصیل) و در مقطع متوسطه یا مقطع میانی 3 سال و در مقطع دبیرستان نیز 4 سال به طول می انجامد.
مدارس خصوصی هزینه های تحصیل بالایی را شامل می شود و البته شامل امکانات تحصیلی و آموزشی بسیار بالایی می باشد، اما مدارس دولتی برای دانش آموزان آمریکایی رایگان است و سیستم نظام آموزشی آن ها به نسبت مدارس خصوصی معمولی و نرمال می باشد. حدود 85 تا 90 درصد دانش آموزان آمریکایی در مدارس دولتی این کشور به صورت رایگان تحصیل می نمایند. دانش آموزان بین المللی به راحتی در مدارس آمریکا پذیرش نخواهند شد و معمولا دانش آموزان غیر آمریکایی نمی توانند در مدارس این کشور تحصیل نمایند مگر زمانی که به عنوان همراه با والدین خود به این کشور وارد شده باشند و والدین آن ها اقامت آمریکا را به طرق مختلف به دست آورده باشند که در این صورت فرزندان آن ها می توانند به در مدارس دولتی این کشور به تحصیل بپردازند. شما در بخش دیدگاه ها می توانید سوالات خود را در زمینه اخذ اقامت آمریکا از طریق تحصیل را مطرح کنید و در زمانی کوتاه پاسخ بگیرید.
تحصیل در آمریکا در مقطع دبیرستان
بر خلاف تحصیل در مدارس اکثر کشورهای اروپایی، تحصیل در آمریکا در مقطع دبیرستان منجر به تابعیت مستقیم و اقامت دائم نمی شود. با این حال، در صورتی که پس از اتمام تحصیل در مقطع دبیرستان و دریافت ویزای دانش آموزی آمریکا، متقاضی امکان اخذ ویزای کاری را داشته باشد شان
تحصیل در کالج های آمریکا
تحصیل در کالج های آمریکا برای متقاضیان بین المللی وجود دارد. بیش از 3 هزار کالج و دانشگاه در آمریکا وجود دارد که متقاضیان بین المللی می توانند برای ادامه تحصیل در آمریکا از آن ها پذیرش دریافت کنند. متقاضیانی که تحصیل در کالج های آمریکا را انتخاب می کنند به طور کلی یکی از دو هدف زیر را دنبال می کنند:
فراگیری دانش و تخصص برای ورود مستقیم و سریع به بازار کار
کسب آمادگی لازم برای ورود به دانشگاه های آمریکا جهت تحصیل کارشناسی
کالج های متنوعی در آمریکا وجود دارد که هزینه و طول تحصیل متناسب با هدف متقاضی می باشد. به عنوان مثال طول تحصیل افرادی که جهت آمادگی ورود به دانشگاه های آمریکا، می بایست برای پیدا نمودن شرایط لازم و سطح زبان مورد نظر، به تحصیل در کالج های آمریکا بپردازند، حدود 1 سال می باشد در صورتی که متقاضیان فراگیری تخصص 2 الی 3 سال در کالج های آمریکا مشغول به تحصیل می باشند.
تحصیل در آمریکا در مقطع کارشناسی
ممکن است مهاجرت تحصیلی به آمریکا در مقطع کارشناسی مورد تقاضای افراد باشد. دانشجویان پس از گذراندن دوازده سال تحصیل در مدارس ابتدایی و متوسطه وارد دوره کارشناسی در دانشگاه ها می شوند. بنابراین دانشجویان خارجی که مایل به ورود به دانشگاه های آمریکایی و تحصیل در آمریکا هستند باید مدرک معادل دیپلم دبیرستان را اخذ کرده باشند. دانش آموزان می توانند یا یک دوره دو ساله برای فوق دیپلم (در صورتی دیپلم 11 ساله داشته باشند) یا یک دوره ۴ ساله برای لیسانس (زمانی که دیپلم 12 ساله را داشته باشند) را انتخاب کنند، پس از آن دانشجویان الزاما تا سال دوم کالج باید یک رشته مورد نظر را انتخاب نمایند. از مدارک مهم برای پذیرش در این مقطع مدرک زبان انگلیسی تافل یا آیلتس حدود 6 می باشد. همچنین موسسه ملک پور شرایطی را فراهم آورده است که متقاضیان می توانند بدون مدرک زبان آیلتس یا تافل نیز از طریق دوره های زبان پذیرش تحصیلی آمریکا را بدست آورند، برای این امر لازم است که پذیرش دوره زبان نیز علاوه بر پذیرش دانشگاه اخذ شود. البته در صورت داشتن مدرک زبان لازم شانس ویزا شدن به مراتب بالاتر می باشد. معدل افرادی که زیر 16 باشد بهتر است که در ابتدا دوره فوق دیپلم 2 ساله را پذیرش بگیرند و پس از آن وارد مقطع کارشناسی شوند. دانشجویان در رشته های مدیریت، حقوق، مهندسی، علوم پایه و زیستی و رشته های علوم تربیتی و آموزشی می توانند تحصیل کنند. برای تحصیل در آمریکا، یک آزمونی قبل از ورود به مقطع کارشناسی برای دانشجویان لازم است که در زیر آن را توضیح خواهیم داد:
-
آزمون استدلالی SAT
این آزمون برای پذیرش دوره کارشناسی دانشگاه های آمریکا مورد نیاز است. این آزمون تعیین می کند که دانشجو چگونه توانایی های خود را به کار گیرد.
-
آزمون موضوعی SAT
این آزمون برای سنجش توانایی های دانشجویان در یک زمینه خاص و به کارگیری این دانش است.
-
آزمون SAT
این آزمون ۴ توانایی دانشجویان را برسی می کند که شامل زبان انگلیسی، ریاضی، خواندن و علوم پایه که یک بخش اختیاری به نام نوشتار هم دارد می شود. نمره آزمون SAT آمریک
مهاجرت تحصیلی به آمریکا در مقطع کارشناسی ارشد
متقاضیان مهاجرت تحصیلی به آمریکا می توانند برای مقطع کارشناسی ارشد نیز اقدام کنند. دانشجویان برای ورود به این مقطع مستلزم گذراندن ۱۶ سال تحصیلات رسمی هستند یعنی باید دوازده سال مدرسه ابتدایی و متوسطه و چهار سال مقطع کارشناسی را گذرانده باشند. مقطع کارشناسی ارشد در آمریکا دو ساله است. دانشجویان در رشته های مختلف می توانند به اپلای آمریکا بپردازند و از دانشگاه های مختلف این کشور در این مقطع پذیرش دریافت نمایند. اما دانشجویان عموما باید یک سری آزمون های دیگر را قبل از پذیرش تحصیلی آمریکا برای مقطع کارشناسی ارشد بگذرانند که این آزمون ها به شرح زیر می باشند.
-
آزمون TOEFL و مدرک زبان انگلیسی
دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد درایالات متحده آمریکا را دارند توانایی آنها در ۴ مهارت گوش دادن،خواندن، نوشتن و صحبت کردن ارزیابی می شود تا بتوانند مدرک زبان آیلتس حدود 6 را ارائه نمایند.
-
آزمون GRE
دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد (تحصیلات تکمیلی) در رشته های مهندسی دارند، می بایست این آزمون را پاس کنند. این آزمون توسط موسسه ETS برگزاری می شود و برای سنجش مهارت های زبانی، استدلال کمی، تفکر انتقادی و نوشتار تحلیلی دانشجویان تنظیم شده است.
-
آزمون GMAT
این آزمون، آزمون پذیرش رشته مدیریتی در مقطع کارشناسی ارشد است که یک آزمون استاندارد برای متقاضیان رشته MBA می باشد. این آزمون ابتدا برای استفاده موسسات و دانشگاه های آمریکا که رشته های مدیریت و تجارت را ارائه می دادند وضع شده بود اما اکنون این آزمون به عنوان معیار پذیرش دانشجویان در سطح جهانی توسط بیش از ۱۷۰۰ دانشگاه استفاده می شود.
-
آزمون LSAT
این آزمون مختص پذیرش دانشجویان حقوق است. این یک آزمون استاندارد است که برای اخذ پذیرش دانشکده های عضو LSAC الزامی می باشد. این آزمون ۴ بار در سال برگزار می شود.
-
آزمون MCAT
نام دیگر این آزمون، آزمون پذیرش کالج های پزشکی است. این آزمون توسط انجمن کالج های پزشکی آمریکا با همراهی دانشکده های پزشکی آمریکا برگزار می شود که بخشی از فرایند پذیرش دانشکده های پزشکی بوده است.
-
تحصیل در آمریکا در مقطع دکترا
راه دیگر مهاجرت تحصیلی به آمریکا، تحصیل در مقطع دکترا در این کشور است. نکته بسیار مهم در مهاجرت به آمریکا از طریق تحصیل برای مقطع دکتری این است که افراد باید یک پروپوزال قوی و مدرک زبان بالا داشته باشند. معمولا برای پذیرش در این مقطع آیلتس بالای 7 مورد نیاز است. موضوع دیگر داشتن یک سوپروایزر (استاد راهنما) است که در اخذ پذیرش مقطع دکترا بسیار مهم می باشد. طول دوره تحصیل در مقطع دکترا در آمریکا حدود 4 سال تا 6 سال می باشد. نکات دیگری که در پذیرش تحصیلی آمریکا در مقطع دکتری لازم است که از آن ها آگاه باشید در زیر بیان می گردد:
مقطع دکتری در آمریکا یک مقطع پژوهشی می باشد که بالاترین اعتبار مدرک اعطایی در این کشور را دارا است. اقامت آمریکا از طریق تحصیل در مقطع دکتری و اخذ مدرک دکتری در این کشور مستلزم سه تا شش سال تحصیل مستمر می باشد. دانشگاه های آمریکا به دو گروه ایالتی (state school) و خصوصی (private school) تقسیم می شوند. دانشگاه های ایالتی (دولتی) معمولا ارزانتر هستند اما این امکان وجود دارد که برای پذیرش دانشجویان خارجی محدودیت ظرفیت داشته باشند
دانشگاه های آمریکا را می توان بر اساس اینکه مراکز تحقیقاتی هستند یا خیر به دو گروه تقسیم نمود.
-
گروه اول
دانشگاه هایی که علاوه برتدریس مراکز تحقیقاتی هم هستند و دانشجویان دکتری را قبول می کنند.
-
گروه دوم
دانشگاه هایی که فقط به تدریس می پردازند و دوره های تحصیلی دو ساله یا چهار ساله دارند، مدارکشان حداکثر تا مقطع لیسانس می باشد. ایالات متحده آمریکا بیشترین پذیرش دانشجو را در ترم پائیز (سپتامبر، اکتبر) می گیرد و اکثر کمک هزینه های تحصیلی در این ترم اعطا می شود. دانشجویان خارجی که مایل به تحصیل در آمریکا و مهاجرت تحصیلی به آمریکا هستند می بایست آزمون های تعریف شده توسط آموزش و پرورش کشور آمریکا را پاس کنند.
تحصیل در آمریکا با مدرک دیپلم
از اصلی ترین شروط تحصیل در آمریکا با مدرک دیپلم باید به شرایط سنی و محدودیت آن اشاره کرد. حداقل سن برای تحصیل مقطع کاردانی یا کارشناسی در آمریکا 17 سال تا 24 سال است. محدودیت سنی برای تحصیل کارشناسی و کارشناسی ارشد با مرک دیپلم تا 31 است.
-